keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Pantaa ja sukkaa

Kirjoittelin alkukuusta pienen esittelyn tästä Novitan langasta ja palasin nyt kertomaan että kyseisestä langasta valmistui tämä rusettipanta, josta tuli ehkä vähän sekava tällä langalla, sekä nilkkasukat naiselle.



Lapselle perus rusettipanta helmineuleella.



Ja näille viileneville päiville tein itselleni ensimmäiset neulotut nilkkasukat! Varren joustinneule jatkuu jalkapöytään. En jostain syystä ole koskaan innostunut kutomaan nilkkasukkia, mutta nämähän ovat mukavat jalkaan. 



Muuten tämä lanka oli selkeää neulottavaa ja koska lanka loppui kesken toisen sukan, on sitä vielä melkein kokonainen kerä odottamassa.

6 kommenttia:

  1. Kivan näköiset ovat molemmat. Varsinkin noista lyhyistä sukista tykkään. Ovat hyvin paljon sen tyyliset, mitä itsekin pidän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nilkkasukista tuli kyllä ihan omatkin lempparit ja valmistuukin nopeeta :)

      Poista
  2. Mikä sulla oli langan menekki nilkkasukkiin? Ajattelin itse lapsille tehdä saman tyyliset tossut ja olen yhden rullan ostanut per lapsi. Kaikki noi ovat kyllä hienoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yhdestä kerästä sain ton pannan ja yhden sukan, toisesta sukasta sain noin puolet tehtyä vielä sillä kerällä. Että varmaan olisi kyllä yksi kerä riittänyt pelkkiin sukkiin ja kerässä oli tosiaan 100g :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta :) tosiaan itse ostin kaikkia värejä yhden rullan. Suurin jalka on 39 ja muut on siitä alaspäin eli mahdollisesti voisi rulla riittää per pari (ainakin pienempiin).

      Poista
    3. Kyllä luultavasti riittää pienempiin kokoihin ainakin, jos siis tekee lyhyellä varrella :) oma sukkani on kokoa 36-37

      Poista